Geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Avukat Akan Gürkan’ın anısına kurulan Akan Gürkan Eğitim Vakfı’nın tanıtımı yapıldı. Vakıf gençlerin eğitimine katkı sağlayacak...

 

Geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Avukat Akan Gürkan’ın anısına bir vakıf kuruldu. Akan Gürkan Eğitim Vakfı’nın tanıtımı Bedesten’de düzenlenen etkinlikle yapıldı.

Etkinlikte konuşan Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Selçuk Gürkan, oğlu Akan Gürkan’ın adını yaşatmak için AGEV’i kurduklarını anlattı ve vakfın eğitime katkı sağlamasını umduklarını söyledi.

Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Selen Necat Gürkan da hedeflerinin eğitim bursları aracılığı ile başarılı ancak eğitimlerini sürdürmekte zorlanan gençlere sunulacak olanaklarla dezavantajları ortadan kaldırmak olduğunu vurguladı.

Selen Necat Gürkan, vakfın ayrıca gençler için Mentorluk ve Staj Programları düzenleyeceğini de belirtti. Vakfın faaliyetleri hakkında bilgi veren Mütevelli heyeti üyesi Ayşe Gürkan Yücel gençlerin gelişimine katkı koyacak etkinlik ve projeleri hayata geçirmeyi tasarladıklarını da anlattı.

Yücel, kendileri ile aynı hedefleri benimseyen bağışçıları ise AGEV’e destek vermeye davet etti.

Editör: TE Bilisim