Başbakan Tufan Erhürman, Başbakanlığa bağlı Gençlik Dairesi tarafından planlanan, ülkemiz gençlerinin farkındalık ve sağlıklı yaşam becerilerini geliştirebilmelerine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilecek “Gençlik Sosyal Destek Projesi’nin” (GESDEP) tanıtımı için düzenlenecek olan basın toplantısına katılacak. 

Başbakan Erhürman’ın konuşma yapacağı basın toplantısı, 3 Nisan Çarşamba günü (yarın) saat 15.00’de Değirmenlik Belediyesi Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi’nde yapılacak. 

“GENÇLİK SOSYAL DESTEK PROJESİ” NİSAN AYINDA BAŞLIYOR
Gençlik Dairesinin planladığı ve ülkemiz gençlerinin farkındalık ve sağlıklı yaşam becerilerini geliştirebilmelerine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilecek olan “Gençlik Sosyal Destek Projesi” (GESDEP) Nisan ayında başlıyor. Aralık 2019 tarihine kadar tamamlanması öngörülen proje kapsamında, ülkemizin 6 farklı bölgesinde (Mağusa, İskele, Lefkoşa, Girne, Güzelyurt, Lefke) gerçekleştirilecek 7 farklı etkinlik gençlerle buluşturulacak. 

Alanlarında uzmanlarının yürüteceği aktiviteler, atölye çalışması ve sunum olmak üzere 2 farklı formatta gerçekleştirilecek.

 Projenin organizasyon aşamasında Gençlik Dairesi; yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve okul müdürlükleri ile de iş birliği yapmakta.

 Bölgelerdeki maddi manevi yetersizlik  yaşayan veya sosyal açıdan zayıf olan ihtiyaçlı gençler ve çocuklar gerçekleştirilecek etkinliklere öncelikli olarak katılma fırsatı bulacak.

Editör: TE Bilisim