Haydar Arslan (E-64) isimli şahsın dün gece 01.00 sıralarında Girne’de bir otelde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdiği bildirildi.

Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

-Lefkoşa ve Gazimağusa’da uyuşturucu…

Lefkoşa’da, dün saat 14.00 sıralarında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyon kapsamında, S.Y’nin (E-43) üzerinde, yaklaşık 10 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu, içinde tütünle karışık hintkeneviri türü uyuşturucu bulunan bir sarma sigara ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı bulunan hassas terazi bulundu.

 Bahse konu şahıs tutuklandı.

 Öte yandan, Gazimağusa’da, dün 14.30 sıralarında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyon kapsamında, E.Ç (E-40) ve A.Ç'nin (E-22) tasarruflarında, yaklaşık 10 gram ağırlığında kokain türü ile yaklaşık 150 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı bulunan hassas terazi bulundu.

Töre'den, Meclisteki grevle ilgili açıklama Töre'den, Meclisteki grevle ilgili açıklama

Polis, bahse konu şahısların tutuklandığını açıkladı.

-Evinde izinsiz silah ve mühimmat bulunduran şahıs tutuklandı

Boğazköy’de, dün saat 15.30 sıralarında İ.H’nin (E-32) kaldığı evde mahkeme emriyle polis tarafından yapılan aramada, 1 kuru sıkı tabanca ve tabancaya ait şarjör, toplam 13 kuru sıkı mermi ve 72 canlı mermi bulundu.

Bahse konu şahıs tutuklandı.

-Sahte araç sigortasıyla sınır kapısından geçmeye çalışan şahıs tutuklandı

Lefkoşa’da Metehan Kara Sınır Kapısı’nda, dün 19.30 sıralarında GKRY bölgesinden KKTC’ye giriş yapmak için aracıyla gelen C.A’nın (K-38), kullanımındaki araca ait sahte sigorta poliçesini görevli muhaceret memuruna vererek tedavüle sürdüğü tespit edildi.

Bahse konu şahsın tutuklandığı açıklandı.

-5 metre yükseklikten düşen şahsın ayak kemiği kırıldı

Lefkoşa’da dün saat 10.00 sıralarında bir iş yerinde çalışan Mikail Aydın (E-37), ikinci kattan zemin kata elektrik kablosunu indirmek için demir iskele üzerinde bulunduğu sırada, iskelenin kırılması sonucu yaklaşık 5 metre yükseklikten zemin kata düştü.

Polis açıklamasında, Aydın’ın kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından, sağ ayak kemiğinde kırık teşhisi nedeniyle ortopedi servisinde müşahede altına alındığı belirtildi.