17.12.2018 tarihinde, saat 15:00 sıralarında, Küçükkaymaklı’da faaliyet gösteren “Forever” isimli iş yerine müşteri olarak giden M.P.(E-21) ve N.M.(E-26), iş yeri içerisinde satışa arz edilen 1 adet Samsung A5 marka cep telefonunu, 1 adet bilgisayar harici belleği, 1 adet I Phone marka telefon kulaklığını çaldı.

 Bahse konu şahıslar 21.12.2018 tarihinde tespit edilerek tutuklandı.

KASTİ HASAR 
22.12.2018 tarihinde, saat 02:30 sıralarında, Gazimağusa’da faaliyet gösteren ‘Clup 27’ isimli disko içerisinde M.A.(E-25), alkollü içki tesri altında bulunduğu bir sırada, kendisini disko dışına çıkardıkları gerekçesi ile konu iş yerinin yanında bulunan piknik tüpünü, iş yerinin camına atmak suretiyle, iş yeri camını ve içeride bulunan mutfak robotunun kırılarak hasara uğramasına sebep oldu.

Bahse konu şahıs tutuklandı.

GİRNE'DE DARP

22.12.2018 tarihinde, saat 04:30 sıralarında, Girne’de Mavi Kordon Caddesi üzerinde B.B.(E-21), O.Ş.(E-28) ve O.Ş.(E-28), korna çaldığı gerekçesi ile İbrahim ATEŞ’in yüzüne ve vücuduna elleri ve ayakları gelişigüzel vurup ciddi bir şekilde darp ettikten sonra, adı edilenin kullanımında bulunan araca da elleri ve ayaklarıyla vurmak suretiyle konu aracın ön camını, arka camını, sol ön ve arka kapı camını ve sağ ön kapı camını kırıp ve kaporta kısımlarını hasara uğrattı.

Bahse konu şahıslar tutuklandı

 ASAYİŞ VE TRAFİK DENETİMİ

  Polis dün gece 2 21:00 - 00.00 saatleri arasında, Lefkoşa ve İskele’de asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü sorumluluk alanında yapılan denetimlerde; bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, gece kulüpleri, işçi yatı evleri, gece kulüpleri, Çağlayan Parkı, Kumsal Parkı, Barış Manço Parkı, Kafesli Parkı, Yediler Parkı, Ayluga Kilisesi ve Ermeni Kilisesi bölgesi ile Terminal Bölgesinde denetimler gerçekleştirilmiştir. Denetimler kapsamında kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 20 kişi, bir işçi evinde ise 3 kişinin izinsiz ikamet ettikleri tespit edildi.

Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

 Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 315 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 83 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken çeşitli suçlardan dolayı 6 araç trafikten men edildi.

İskele Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında gerçekleşen denetimler sonucu ise , bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, bahis evleri ve alkollü içki satışı yapan mekanlar kontrol edilmiş ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 450 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 65 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken çeşitli suçlardan dolayı 3 araç trafikten men edilmiştir.

Editör: TE Bilisim