Netflix'in ilk Türk dizisi The Protector'ın (Hakan: Muhafız) Zeynep Erman'ı oyuncu Hazar Ergüçlü, bağımsız sinemaya destek vermek için son filminde yönetmenliğini yapan Emre Erdoğru’nun yeni projesine yapımcı olacak.

Oyuncu Hazar Ergüçlü (27), SİYAD’da En İyi Kadın Oyuncu’ ödülü kazandığı Kar filminin yönetmeni Emre Erdoğdu’nun yeni projesinin yapımcısı oldu.

Netflix'in ilk Türk dizisi The Protector (Hakan: Muhafız) ile adını dünyaya duyuran Ergüçlü, "Türkiye’de bağımsız sinema destek bulmakta hep zorlandı ama şu an hiç bulamıyor o desteği. Ben de Emre birilerine boyun eğsin istemedim ve gücümüz yettiğince destek olmak istedim” diye konuştu.

Emre Erdoğdu’ya parasal destek sağlayacak olan Ergüçlü, "Popüler kültürün içinde olmayı da seviyorum, bagˆımsız sinemanın da. İkisinin dinamigˆinden aldıgˆım haz başka” diye açıkladı.

Pek yakında The Mallorca Files isimli BBC dizisinde bir makyaj artisti rolünde izleyeceğimiz Hazar Ergüçlü, Mallorca Adası’ndaki rol arkadaşlarının kendisinin Nuri Bilge Ceylan ile çalışmış olduğunu öğrendiklerinde şaşırdıklarını da anlattı.

Editör: TE Bilisim