Perşembe günü 50 yaşına girecek olan Michael Schumacher için eşi Corinna Schumacher, sosyal medya hesabından şu notu paylaştı...

"Michael'ın 50. yaşını birlikte kutlayacağımız için çok mutluyum. Kalbimizin en derinlerinde bunu hep beraber yapacağımız için hepinize çok teşekkür ediyorum."

 

"Keep Fighting Kurumu olarak ona bir hediye hazırladık. Sanal bir müze... Resmi Michael Schumacher aplikasyonu yarın çıkacak ve onun başarılarını tekrar görebileceğiz."

"Bu aplikasyon, onun hakkını vermek için yaptığımız dönüm noktalarından biri. Başarılarını bu şekilde kutlayacağız. Umarım keyif alırsınız."

"Michael, yaptıklarıyla gurur duymalı, bizler de onunla gurur duymalıyız. Onu hatırlamak ve zaferlerini kutlamak istiyoruz."Sağlık durumu hakkında son bilgileri de geçen Corinna Schumacher, sözlerine şöyle devam etti:

"En iyi ellerde, en iyi tıbbi yardımı aldığından şüpheniz olmasın. Bu işleri olabildiğince gizli yapmamız, sizlerle çok fazla bir şey paylaşmamız, emin olun ki onun da isteyeceği bir şeydi..."

"Hepinize duyarlılığınız için teşekkür ediyoruz ve sağlıklı, mutlu, huzurlu bir 2019 diliyoruz."

 

Editör: TE Bilisim