CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, YSK'nın İstanbul seçiminin iptal edilmesi kararına, "Bu bir rezalettir, hukukun katlidir. Türkiye demokrasisi büyük bir darbe almıştır." dedi.

YSK, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar verirken CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu karara sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

"DEMOKRASİ TARİHİ BÜYÜK BİR DARBE ALMIŞTIR"

YSK, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine yönelik skandal kararına CHP'den ilk tepki İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'ndan geldi.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu Twitter üzerinden yaptığı açıklama şöyle oldu:

YSK'nın İBB seçimlerinin yenilenmesi kararı aldığı bildiriliyor. Bu bir rezalettir, hukukun katlidir... Türkiye demokrasisi büyük bir darbe almıştır.

"DOLAR FIRLADI YİNE KAZANACAĞIZ"

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da Twitter hesabından, "YSK, AKP'nin talebi doğrultusunda İstanbul seçimlerini iptal ederek hukuk cinayetine ortak olmuştur. Alınan bu karar, siyaset ve hukuk tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Bu karara imza atan hakimler, çocuklarının yüzlerine nasıl bakacaklar. Dolarda fırladı. Yine kazanacağız." paylaşımında bulundu.

Editör: TE Bilisim