Bir El Uzat 2 yardım konseri 22 Haziran 2019 tarihinde Göçmenköy Parkı’nda saat 18.00’da Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı çocuklarına yardım eli uzatmak için düzenleniyor.
20 gönüllü gencin, kanser sürecindeki minik kardeşleri için canla başla çalışarak organize ettikleri ve birbirinden değerli sanatçının gönüllü olarak destek verdiği “Bir El Uzat 2” yardım konseri birçok sponsorun da katkısıyla 22 Haziran Cumartesi günü gerçekleşiyor. Yiyecek, içecek ve hediyelik eşya stantlarının da yer alacağı konser etkinliğinde ülkemizin sevilen sanatçıları, Gizem Akbil ft. Caravan Blue, Eril Cambaz, Sinan Güzen, Zeki Karahanoğlu, Gece Vardiyası ve Hüseyin Karavezirler tamamen gönüllü olarak Göçmenköy Parkı’nda sahne alacaklar.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in iletişim sponsorluğunu üstlendiği, Lefkoşa Türk Belediyesi, Gıda Şti. Ltd. , Mado, Sharaf Electronics, Nicosia Finans, Decomar, Cabacaba, Cafe No 8, Necipoğlu Ltd., Intergaz, Cypex Company Ltd., Kösezade Turizm, Hieroglyph Creative, Bellapais Gardens, Atakom, Yıltan Zabit Security, Salamis Bay Conti, Göçmenköy Spor Kulübü ve Dört Renk Matbaacılık konserin organize edilebilmesi için katkı sağladılar.

Kemal Saraçoğlu Vakfı Koordinatörü Övgü İnce yaptığı açıklamada, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Bir El Uzat” Yardım Konseri’nde emeği geçen herkese teşekkür ederken, bu muhteşem organizasyonun biletlerinin kapıdan da temin edilebileceğini hatırlattı. İnce, sadece 20TL katkıda bulunarak kanser sürecindeki çocuklara bir el uzatılabileceğinin altını bir kez daha çizerek tüm halkı konser etkinliğine çağırdı