Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) tarafından her yıl 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü'nde düzenlenen “Çorabını Gey da Gel” etkinliği bu yıl pandemi koşulları nedeniyle evden yapılacak.
LTB’den yapılan açıklamada, siyaset dünyasından iş dünyasına, sanat camiasından sivil topluma kadar geniş katılımlı düzenlenen “Çorabını Gey da Gel” etkinliğinin sosyal medya üzerinden gerçekleştirileceği bildirildi.
LTB Gençlik Meclisi organizasyonu ile sosyal medya üzerinden yapılacak etkinlikte renkli çorap giyerek çekilen fotoğraflar, 21 Mart günü Facebook ve Instagram’da #ÇorabınıGeyDaGal etiketi ile paylaşılacak.
Etkinlikte, bir kromozon farkının ayırt edici bir özellik değil, toplumu renklendiren ve güzelleştiren bir özellik olduğu bir kez daha, bu kez sosyal medya üzerinden gösterilecek.
LTB Başkanı Harmancı etkinliğe ilişkin açıklamasında “+1 fark bizim zenginliğimizdir, değerimizdir. Hayatı güzel kılabilmek bir kromozon farkıyla kıyaslanamaz. Sadece ne kadar çabaladığımız ve destek çıkabildiğimizle doğru orantılıdır. Tüm renklerin Lefkoşa’da var olduğunu ve birlikte güzel olduğumuzu bu kez sosyal medya üzerinden 21 Mart’ta yine hep beraber vurgulayacağız” ifadelerini kullandı.
“Çorabını Gey da Gel” etkinliği evden yapılacak

YORUM EKLE
1
"İki devletli çözüm artık kaçınılmazdır"
2
Slovakya Dışişleri ve Avrupa İşleri Bakanı Korcok:...
3
Covid 19 testi pozitif çıktı
4
İşadamı Vedat Ertüngü'den Lefkoşa'ya...
5
Ataoğlu: “Taksit erteleme için Kooperatiflere...
6
Denizdeki fırtına yarın gece yarısına kadar sürecek
7
Öğretmenler aşılanmadan özel eğitim merkezlerinin...
8
Hasan Bağlar'ın “Kıbrıs’ın Kelebekleri...
9
Günyede Astra Zeneca aşı programı askıda
10
Rum tarafı taktik, strateji ve kırmızı çizgilerini...
SON DAKİKA HABERLERİ
SIRADAKİ HABER