Esentepe Plajı’nın doğusunda ve Alagadi Plajı’nda dün öğleden sonra üç kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Boğulma tehlikesi geçirenlerden 32 yaşındaki Tatiana Lashina’nın hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.
Polisten verilen bilgiye göre, Bahçeli’de yaşayan Tatiana Lashina (K-32), Esentepe Plajı’nın doğusunda, kıyıdan yaklaşık 15 metre kadar deniz içerisinde dalgaların etkisiyle dengesini kaybedip düşmesi neticesinde boğulma tehlikesi geçirdi.
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırılan Tatiana Lashina’nın hayati tehlikesi devam ediyor.
ALAGADİ’DEKİ OLAY
Girne’de, Alagadi Plajı’nda ise Lefkoşa’da yaşayan iki genç boğulma tehlikesi geçirdi. Kıyıdan yaklaşık 10-15 metre kadar deniz içerisindeyken boğulma tehlikesi geçiren İskender Yılmaz (E-21) ve Sergen Sumakoğulları (E-22) adlı gençlerin hayati tehlikeleri bulunmadığı kaydedildi.
ESENTEPE VE ALAGADİ’DE ÜÇ KİŞİ BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

YORUM EKLE
1
TRAFİKTE GEÇEN HAFTA 6 BİN 451 KONTROL YAPILDI,...
2
“ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” YARIN AKŞAM GİRNE’DE...
3
YKP, BAŞBAKAN YARDIMCISI VE DIŞİŞLERİ BAKANI...
4
“MISIR VE İSRAİL BÜYÜKELÇİLERİNİN AÇIKLAMASINA...
5
SICAKLIK İÇ KESİMLERDE 35-38 SAHİLLERDE 31-34...
6
İZCAN’DAN ÖZERSAY’A ELEŞTİRİ
7
HÜR-İŞ’TEN ÖZERSAY’A ELEŞTİRİ: “HALKLA...
8
SADRİ ALIŞIK'IN KAYIP FİLMİ GÜN YÜZÜNE...
9
TARIM BAKANI ŞAHALİ, PATATES ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ’Nİ...
10
TOHUMLUK ZAHİRE ALIM SÜRESİ UZATILDI
SON DAKİKA HABERLERİ
SIRADAKİ HABER