Ulusal Birlik Partisi'nda Genel Sekreter adayı olan Lefkoşa Milletvekili Hasan Taçoy, sosyal medyadan yayınladığı açıklama ile 14 Kasım'da yapılacak Genel Sekreterlik seçimini değerlendirdi.

Taçoy şunları yazdı:

"Büyük bir demokrasi şöleni şeklinde gerçekleştirdiğimiz 21. Olağan kurultayımız sonucunda seçilen yeni Genel Başkanımız ve Parti Meclisi üyelerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz ilk toplantıda parti meclisimiz, genel sekreterlik seçimi için 14 Kasım 2018(Çarşamba) tarihini belirledi.

Ulusal Birlik Partisi’nin girmiş olduğu yeni dönemde, geçmiş yıllardan gelen tecrübemi ve bakış açımı gerek partimiz tabanıyla, gerek üst kademesiyle daha etkin paylaşarak tüm parti organlarımızı birlikte çalışır hale getirmek hedefindeyim.

Partime hizmet etmek için çocukluk yıllarında afiş asıp bayrak sallayarak başladığım serüvene, sonrasında 6 yıl ilçe gençlik kolları başkanlığı, 12 yıl ilçe başkanlığı ve bugün devam eden milletvekilliği göreviyle devam ediyorum. Köy,Mahalle,İlçe örgütlerimiz ile Gençlik ve Kadın kollarımızın birlikte çalıştığında partimiz ve ülkemiz için neler yapabileceğini çok iyi biliyorum.

Girmiş olduğumuz yeni dönemde partililerimizde oluşan motivasyonu ve partimizin ulaştığı potansiyeli örgütlemek ve daha ileriye götürmek adına Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreterlik görevine adayım. Şeffaf, hesap verebilir bir anlayışa sahip, taban ve tavanla birlikte hareket eden bir Ulusal Birlik Partisi genel sekreterliği için tüm parti meclisi üyelerimizi çarşamba gün oy kullanmaya davet ediyorum. Takdir sizlerindir. 

Kurultayımızın ardından hep birlikte bir demokrasi şöleni daha yaratacağımızdan eminim. Ancak partimize zarar vermek adına bazı basın yayın organlarında partimizin genel sekreterlik görevine aday olmayı düşünen isimler için “rakip” olarak bahsedilmektedir. Bilinmesini isterim ki, bu bir demokrasi sınavıdır ve tüm adaylar benim rakibim değil, kardeşimdir. "

Editör: TE Bilisim