İskele'de sakin Hakkı Ümran Satıağalar (E-76) kalmakta olduğu karavan içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Polis Basın Bültenine göre, dün meydana gelen olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

DEMİRHAN’DA UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU      

Demirhan’da dün polis tarafından yapılan denetimler sırasında, A.D.’nin (E-41) kullanımındaki ve A.O.Y.(E-42) ile A.O.A.’nın (E-39) yolcu olarak bulunduğu araç kontrol maksatlı durdurulup, kontrol edildi. Kontrol sırasında geçerli mazeretleri olmaksızın sokağa çıktıkları tespit edilip karakola celp edildikleri sırada A.D’nin tasarrufunda bulunan yaklaşık 25 gram ağırlığındaki hintkeneviri türü uyuşturucu maddeyi otlar içerisine attığı tespit edildi. Bahse konu şahıslar tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

GAZİMAĞUSA’DA 19 YAŞINDAKİ GENÇ SOKAĞA ÇIKMAK İÇİN SAHTE BEYANLA 22 BAŞVURU YAPTI

Gazimağusa’da, S.S.’nin (E-19)31 Mart – 19 Nisan tarihleri arasında sokağa çıkıp dolaşmak ve inşaat işinde çalışmak maksadıyla, kendisine ait cep telefonu ile İçişleri Bakanlığı’nın sokağa çıkma başvuru sitesinden, kendisi ve arkadaşları R.K.(E-31), E.A.(E-41), M.Ç.(E-40) ve C.Ç.(E-28) için toplamda 22 başvuru yapıp, 16 kez KKTC’nin farklı bölgelerine sahte beyanla izin temin ettiği tespit edildi. Bahse konu şahıslar tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI İHLAL EDEN 80 KİŞİ TUTUKLANDI

Sokağa çıkma yasağı kapsamında 21- 22 Nisan tarihleri arasında saat 06.00’ya kadar ülke genelinde polis tarafından yapılan denetimlerde; 41 kişinin kısmi, 39 kişinin ise gece saat 21.00’den sonra olmak üzere toplam 80 kişinin sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği tespit edildi. Bahse konu şahıslar tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Editör: TE Bilisim