Halkın Televizyonu Kıbrıs Genç Tv 26. yaşını ilk günkü heyecan, şevk ve dinamizle ve tabiki her zaman yanımızda olan bizi takip eden sizlerle kutluyor. Kıbrıs Türk’ünün sesnini dünyaya duyurmayı kendisine misyon edinmiş Kıbrıs Genç Tv çeyrek asrı aşmanın mutluluğunu yaşıyor.
Günün anlam ve önemi ile ilglil paylaşımda bulunan ve ayrıca açıklamalarda bulunan Kıbrıs Genç Tv Kurucu Başkanı Ertan Birinci, mesajında Kıbrıs Genç Tv’nin 26. Yaş gününü doldurduğunu, 27 ‘ye merhaba dediğini ifade ederek çeyrek asırı geride bırakabilmenin en önemli nedeninin halkın sevgisinin ve ilgisinin olduğunu vurguladı.
“ 31 Mayıs 1997 den 31 Mayıs 2023 e geride kalan bu 26 yıl da çok yenilendik” diyen Ertan Birinci “Halen de yenilenmeye teknoloji ve insan kaynaklarımıza dayalı gelişmeye değişmeye devam ediyoruz, çünkü değişmeyen tek şey değişimin kendisidir i” ifadelerini kullandı. 
4-A Türksat Uydusu ve tüm dijital platformlardaki varlığımız ile  Kıbrıs Türkü’nün sesisni duyuruyoruz diyen Ertan Birinci Kıbrıs Genç Tv’nin sadece bir televizyon kanalı adı olmadığını, büyük bir mücadele halkı olan Kıbrıs Türk halkının mücadelesinin çok önemli bir mihenk taşı olduğunu vurguladı. Birinci “bu taş sesimizin soluğumuzun duyurulması, halkımızın sesinin ve isteklerinin duyurulmasında önemli bir yer tutmuştur” dedi.
Dijital gelişimin HD ile taçlanacağını ifade eden Birinci “yeni yaşımızda bizi izleyenler bu değişimin şahidi olacaklar” ifadelerini kullandı
Doğru, dürüst, temiz ve ilkeli habercilik ile Tv yaynıclığı anlayışından şaşmadıklarını ve şaşmayacaklarını vurgulayan Birinci “Değişmeyen tek şey var halkın Televizyonu olarak enformasyon izolasyonunu aşıp Kıbrıs Türkünün sesini dünyaya duyurmaya hep devam etmemiz ve devam edeceğimiz” dedi.
Teknoloji ve insan kaynağının önemini vurgulayan Birinici pırılı pırıl gençler yetiştiren üniversite ve teknolojinin bütün gerekliliklerini takip eden bir ekibe sahip oldukalarını ifade ederek aynı zamanda Kıbrıs Genç Tv’nin bir okul olduğunu vurguladı.
Kıbrıs Genç Tv Kurucu Başkanı Ertan Birinci, bugüne kadar emeği ve desteği olan herkese, desteği olan ticari kuruluşlara ve bizi ekranlarından bir an olsun ayırmayan siz kıymetli takipçilerimize  teşekkür etti.

Gazetelerin manşetlerine göz atın - 24 Nisan 2024 Gazetelerin manşetlerine göz atın - 24 Nisan 2024

Editör: TE Bilisim