23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kumsal Park’ta Lefkoşa bölgesi ilkokulları ve özel eğitim okullarından öğrencilerin katılımıyla “Çocuk Festivali” düzenlendi.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kumsal Park’ta Lefkoşa bölgesi ilkokulları ve özel eğitim okullarından öğrencilerin katılımıyla “Çocuk Festivali” düzenlendi. Etkinlikte; yüz boyuma, müzik ve oyunlarla öğrenciler eğlenceli anlar yaşadı. Şarkılar söylendi, şiirler okundu.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Lefkoşa’nın “kalbinde” yer alan Kumsal Park’a ilişkin geçmişte birçok tartışma yaşandığını, belediye ve Telsim işbirliğinde yapılan çalışmaların ardından parkın bugün kentin en önemli yeşil alanlarından biri durumunda olduğunu belirtti.

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kumsal Park’ta bu yıl dördüncüsü düzenlenen Çocuk Festivali’ni geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Meraklı Sınıf Dergisi Direktörü Bakiye Lord da, Çocuk Festivali’ne katkı sağlamaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Editör: TE Bilisim