DENKTAŞ: HALKIN HİZMET ALAMAMASININ SORUMLUSU UBP

 

Cumhuriyet Meclisi’nde Hükümet Programı üzerindeki  görüşmeler 14 saatte tamamlandı. Maliye Bakanı Serdar Denktaş, halkın hizmet alamamasının nedeninin bugün ana muhalefet olarak kalan UBP olduğunu söyledi. Son konuşmayı yapan Başbakan Tufan Erhürman ise hükümetin, ülkedeki eşitliğin teminatı olduğunu vurguladı.

 

Cumhuriyet Meclisi’nde Hükümet Programı üzerindeki  görüşmeler 14 saatte tamamlandı. Görüşmelerin sürdüğü sırada söz alan Maliye Bakanı Serdar Denktaş, halkın hizmet alamamasının nedeninin bugün ana muhalefet olarak kalan UBP olduğunu söyledi.

 

MECLİS’TE HÜKÜMET PROGRAMI GÖRÜŞÜLDÜ

"3 PARTİ BAŞKANININ SAMİMİYETİNE İNANDIM"

Denktaş dörtlü koalisyon hükümeti eleştirilerine "Daha önceki de 7 ortaklıydı" diyerek yanıt verdi. Serdar Denktaş, dörtlü koalisyona, başarabileceklerine ve 3 parti başkanının samimiyetini inanarak girdiğini ifade etti.

 

MECLİS’TE HÜKÜMET PROGRAMI GÖRÜŞÜLDÜ

BAŞBAKAN ERHÜRMAN: HÜKÜMET EŞİTLİĞİN TEMİNATI

Son konuşmayı yapan Başbakan Tufan Erhürman ise hükümetin, ülkedeki eşitliğin teminatı olduğunu söyledi.

 

MECLİS’TE HÜKÜMET PROGRAMI GÖRÜŞÜLDÜ

“GEREKTİĞİNDE ORTAK AÇIKLAMA YAPABİLECEĞİMİZİ KONUŞTUK”

Tufan Erhürman, Kıbrıs sorunu konusunu hükümet programına koymadıklarını ama uzlaşma çabalarını son noktaya kadar taşıyıp gerektiğinde ortak açıklama yapabileceklerini de konuştuklarını belirtti.

 

MECLİS’TE HÜKÜMET PROGRAMI GÖRÜŞÜLDÜ

"HÜKÜMETİN ÖMRÜNÜ SİZ DEĞİL, BİZ BİÇECEĞİZ"

Erhürman, muhalefete "Hükümetin ömrünü biz biçeceğiz, siz değil” sözleriyle seslendi.

Başbakan Erhürman'ın konuşmasının ardından Meclis'in hükümet programıyla ilgili görüşmeleri sona erdi.  Meclis Genel Kurulu hükümet programının oylanması için Perşembe günü saat 10.00’da toplanacak.

Editör: TE Bilisim