KKTC Badminton Federasyonu ile Modda Cosmetic arasında Badminton Federasyonu Milli Takım Formalarının reklam sponsorluğu anlaşması yapıldı.

KKTC Milli Takımının giyeceği tüm forma ve eşofmanlar üzerinde Modda Cosmetic yazacağı sponsorluk anlaşması dün (10-10-2022) imzalandı.

Badminton Federasyonu adına Federasyon Başkan Fırat Deniz ile Modda Cosmetic Şirketi Direktörü Murat Tenekeci forma reklamı sponsorluk sözleşmesini imzaladılar.

İmza töreninde bir konuşma yapan Başkan Fırat Deniz, Modda Cosmetic ile birlikte işbirliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

 Deniz, Modda Cosmetic ile yaptığımız sponsorluğun genelde ülke sporuna, özelde Badminton sporuna hayırlı olması dileğinde bulundu.

2022-2023 sezonu için bir yıllık bir anlaşma yaptıklarını belirten  Deniz yurt içinde ve yurt dışında Milli Takım olarak katılacakları tüm müsabakalarda ve organizasyonlarda milli forma üzerinde Modda Cosmetic ismini taşıyacaklarını söylerken, Modda Cosmetic direktörü Murat Tenekeci'ye verdikleri destekten dolayı Federasyon yönetim kurulu ve şahsı adına teşekkür etti.

Modda Cosmetic adına imza atan Murat Tenekeci de yaptığı açıklamada, Badminton Federasyonu ile birlikte yaptıkları bu anlaşmadan dolayı gururlu ve sevinçli olduğunu belirtti.

Spora her zaman, her yerde destek olunması ve teşvik edilmesi yanında sporu yaygınlaştırmanın önemli olduğunu belirten Tenekeci, bu gibi anlaşmaların ülke sporuna ve gençliğine yapılan değerli bir yatırım olduğunu söyledi.

Badminton Federasyonu Milli Takımı forma sponsoru olmaktan dolayı Modda Cosmetic ailesi olarak mutlu ve gururlu olduklarını belirten Murat Tenekeci, Badminton sporunun ülkemizde gün geçtik sonra yaygınlaştığını, büyüdüğünü, geliştiğini belirterek Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz ve yönetim kurulunu tebrik etti.

 Tenekeci, Badminton Federasyonunun ülke gençliğine verdiği hizmetlerin önemine değinirken, Badminton Federasyonuna desteklerinin devam edeceğini belirtti.