Bu sabah meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Mağusa – Lefkoşa Anayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza 42 yaşındaki, Fatma Balkanlı’nın yönetimindeki PD 190 plakalı salon araç ile Lefkoşa istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada, Aslanköy kavşağının yaklaşık 400 metre ilerisinde, o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden 61 yaşındaki Ekrem Güven Cambaz  yönetimindeki DA 502 plakalı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana geldi.  Çarpmanın etkisiyle traktör yolun solundan çıkarak tarla içerisinde, PD 190 plakalı salon araç ise orta refüj içerisinde durdu. Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

3 KİŞİ YARALANDI

ERCAN-İSKELE YOLUNDA KAZA

Bir diğer kaza ise Ercan – İskele Anayolu üzerinde meydana geldi. Kazada 3 kişi yaralandı. Kaza 65 yaşındaki, Fatma Alçıcıoğlu’nun  yönetimindeki JM 073 plakalı salon araç ile Kalavaç istikametinden gelip Çukurova dörtyol kavşağına dikkatsizce giriş yapması sonucu o esnada Ercan istikametine doğru seyreden Gökmen Yılmaz yönetimindeki JC 246 plakalı araca çarpması sonucu meydana geldi.

Çarpmanın etkisiyle JM 073 plakalı araç takla attı. Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile JM 073 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 89 yaşındaki Şifa Sofu Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Editör: TE Bilisim